Vectone Xtra je aplikacija za one koji žele dodatne besplatne brojeve, jeftine lokalne i međunarodne tarife, besplatan roming i još puno toga.

Osim toga, našu besplatnu aplikaciju mogu da koriste svi, čak i oni koji nisu Vectone Mobile korisnice.

Preuzmite aplikaciju sa Google Play ili App Store

Besplatni Xtra broj na istom telefonu

Dodatni broj telefona je odličan način da razdvojite posao i privatnost. Zadržite Vaš lični broj privatnim i koristite dodatni broj telefona za posao, prodaju stvari online, za iznajmljivanje stana, ili šta god drugo poželite!

Jeftine lokalne & međunarodne tarife za sve

Vectone Xtra možete da koristite za pozive po neverovatnim cenama koje naši korisnici obožavaju. Nema potrebe da menjate mrežu - jednostavno uplatite kredit za pozive i uživajte u niskotarifnim pozivima ka onima do kojih Vam je stalo; gde god da se oni nalaze.

Detaljnije o tarifama

Koristite roming besplatno

Putujete u inostranstvo? Vectone Xtra Vam omogućava da u potpunosti izbegnete troškove rominga. Iskoristite novac da uživate u odmoru; i recite zbogom ogromnim računima za telefon.

Besplatni pozivi i poruke

Pozivi i poruke su besplatni između Vectone Xtra korisnikaCalls and texts cost nothing between Vectone Xtra users. Get your loved ones to download the app, connect to Wi-Fi, and talk as long as you want.

Fiksni telefon u pokretu

Nije Vam potreban pravi fiksni telefon! Prijavite se za opciju fiksni na mobilnom i koristite lokalne tarife za sve odlazne i dolazne pozive. Ovu opciju možete da koristite i za poslovanje u pokretu.

Preuzmite aplikaciju sa Google Play ili App Store