Pronađite jednostavna rešenja za probleme
Imate pitanje ili problem? Probajte prvo naš Vodič za Brza Rešenja - rešenja i informacije za sva često postavljena pitanja. Hvala vam što koristite Vodič za Brza Rešenja - ukoliko još uvek imate pitanja ili vam je potrebna pomoć kontaktirajte naš korisnički servis. 

Šta je Paket Dobrodošlice?

Paket Dobrodošlice se odnosi na SIM karticu koju ste dobili/kupili online ili u maloprodajnom objektu. SIM Kartica Paket Dobrodošlice koji vi izaberete može ili ne mora da ima već dopunjen kredit.

Šta je Paket Dobrodošlice Tarifa?

Paket Dobrodošlice Tarifa označava stopu tarife koja je naplaćena na Paketu Dobrodošlice sve dok je prva Dopuna akreditovana na SIM kartici nakon čega se standardna tarifa odnosi na sav preostali kredit. Kliknite ovde za detalje.

Koliko kredita se već nalazi na Paketima Dobrodošlice?

Ako vaš Paket Dobrodošlice ima već dopunjen kredit, to bi trebalo da bude vidljivo označeno na vašem start paketu. Ukoliko vaš Paket Dobrodošlice nema označen iznos kredita, onda najverovatnije i ne sadrži kredit.
Da proverite iznos već dopunjenog kredita stavite nov Vectone Mobile SIM u vaš mobilni, ukucajte  *102#  i pritisnite dugme za poziv.

Imam novi Vectone Paket Dobrodošlice. Na kojoj sam tarifi?

Bićete na našoj Paket Dobrodošlice tarifi sve dok ne dopunite po prvi put. Ako vaš Paket Dobrodošlice nema već dopunjen kredit, ovo se ne odnosi na vas, jer onog trenutka kada dopunite vaša tarifa će se automatski prebaciti na našu Regularnu / Standardnu tarifu. Međutim, ukoliko ste kupili Paket Dobrodošlice sa već dopunjenim kreditom, mi vam preporučujemo da dopunite svoj SIM odmah da bi ste se prebacili na Regularnu tarifu.

Šta će se desiti sa mojim kreditom u Paketu Dobrodošlice kada dopunim?

Nećete izgubiti nikakav kredit. Standardna tarifa će se odnositi na sav vaš kredit (neiskorišćen kredit + nova dopuna kredita).