Pronađite jednostavna rešenja za probleme
Sledi lista često postavljanih pitanja o Vectone mobile pripejd servisu. Ukoliko imate pitanje na koje ovde nije odgovoreno, naš tim Korisničkog servisa je tu da vam pomogne. 

Šta sledi nakon što izaberem paket?

Pripejd paketi mogu da se aktiviraju samo ukoliko je neophodan kredit dostupan i to od dopune sa Vectone Mobile multifunkcionalnog vaučera. Korisnik može da se pretplati na samo jedan paket mesečno. 

Kako da platim pretplatu za paket?

Iznos pretplate za paket je direktno naplaćen sa balansa (koji se dopunjuje Vectone Mobile vaučerima za dopunu). Zato, pre pretplaćivanja na bilo koji paket, molimo vas pobrinite se da na računu imate dovoljno kredita sa važećeg vaučera za dopunu. 

Da li treba da se pretplatim svakog meseca

Mi znamo da naši korisnici vole pripejd pakete. Iz tog razloga imamo automatsku obnovu za pakete. Nakon što se pretplatite na paket, mi automatski umanjujemo kredit sa vašeg računa i paket se obnavlja svakog meseca od datuma pretplate ili poslednje obnove.

Kako mogu da ukinem pretplatu na paket ili ukinem automatsku obnovu?

Da biste ukinuli pretplatu ili automatsku obnovu, ukucajte ‘Stop’ praćeno sa 'kodom' paketa na 345. Molimo vas imajte u vidu, da biste ukinuli automatsku dopunu, to morate da učinite pre datuma obnove. 

Gde mogu da kupim dopunsku karticu da aktiviram Ponudu Prepaid Paketa?

Ne postoji zasebna dopunska kartica pripejd paketa; jedino što je neophodno jeste da je poslednja dopuna koju ste izvršili bila preko Vectone Mobile vaučera za dopunu. Nakon toga možete jednostavno da se pretplatite na neki od pripejd paketa i uživate u svim pogodnostima koje nudimo!